ŞOC ÎN FAMILIA REGALĂ! Va divorţa Kate Middleton de prinţul William?

ŞOC ÎN FAMILIA REGALĂ! Va divorţa Kate Middleton de prinţul William?

Au început să apară tot mai multe zvonuri potrivit cărora mariajul lui Kate cu prinţul William trece printr-o perioadă dificilă. Se pare că şi în familia regală apar probleme la fel ca în orice cuplu normal de muritori de rând.

Mai mulţi factori au umbrit fericirea celor doi, cum ar fi problemele lui William cu soacra sa, Carole, care ar încerca să-l controleze şi să se impună. De asemenea, Kate se simte neglijată din cauza programului foarte încărcat al soţului ei, care este pilot la ambulanţa East Anglian Air şi lucrează aproape 10 ore pe zi, fiind şi de gardă.

Se spune că ea nu-l mai lasă la evenimente şi petreceri singur, dorind ca timpul lui liber să-l petreacă împreună cu cei doi copii. Surse din anturajul cuplului regal susţin că lucrurile ar fi chiar mai grave, Ducesa de Cambridge suferind de depresie din cauza lui William, care ar flirta cu o colegă de muncă. Toate astea, pe lângă faptul că nu şi-ar fi revenit după fosta lui iubită, actriţa Isabella Calthorpe.

Fiind foarte apreciaţi şi iubiţi în întreaga lume, toţi speră să nu se repete istoria prinţesei Diana, care a trebuit să suporte infidelităţile soţului ei şi a ajuns să sfârşească tragic.

 

Sursa: Daily Mail

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.