ȘOC în lumea întreagă după ce unul dintre cei mai importanți oameni ai planetei a recunoscut: „Sunt MÂNDRU să fiu HOMOSEXUAL”

ȘOC în lumea întreagă după ce unul dintre cei mai importanți oameni ai planetei a recunoscut: „Sunt MÂNDRU să fiu HOMOSEXUAL”

Lumea întreagă a rămas șocată la aflarea veștii că unul dintre cei mai bogați americani este homosexual și chiar se mândrește cu orientarea sa sexuală.

Tim Cook, directorul executiv al companiei Apple după moartea lui Steve Jobs, a recunoscut, joi, într-un material pe care l-a scris în revista Newsweek, că este homosexual.

„Am fost mereu deschis cu mulţi oameni atunci când am vorbit despre orientarea mea sexuală. Sunt mulţi colegi de la Apple care ştiu deja că sunt homosexual, şi nu mi se pare că aş fi fost vreodată tratat diferit din acest motiv. Sigur, eu am avut norocul să lucrez la o companie care apreciază creativitatea şi inovaţia şi ştie că aceste calităţi pot apărea numai atunci când accepţi diferenţele oamenilor. Nu toată lumea e însă la fel de norocoasă. Chiar dacă nu am negat niciodată că sunt homosexual, nici nu mi-am anunţat-o public, până acum. Aşa că vreau să clarific acum: sunt mândru să fiu gay şi cred că homosexualitatea mea este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care Dumnezeu mi le-a dat”, scrie Tim Cook, în revista Newsweek.

Tim Cook este din 24 august 2011 președintele consiliului de administrație al companiei Apple Inc. După o carieră anterioară la alte companii, Cook s-a alăturat firmei Apple în martie 1998.

Foto: slate.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.