ȘOC la Consiliul Județean: Dacă revine Ioțcu, se întoarce și Drăgan!

ȘOC la Consiliul Județean: Dacă revine Ioțcu, se întoarce și Drăgan!

Vestea că Nicolae Ioțcu s-ar putea întoarce în fruntea Consiliului Județean Arad a provocat destule discuții pe holurile instituției și l-a „trimis” în concediu pe președintele interimar Adrian Țolea.

O informație de ultimă oră indică faptul că dacă Ioțcu își va relua funcția, Cristian Drăgan e dispus să renunțe la „Spălă” și să revină în postul de administrator public al județului.

El promite că nu va mai avea nici un fel de relație cu vreo firmă de-a lui Palcu de la Sebiș. Nici nu ar mai avea de ce, faptele fiind deja consemnate la dosar.  Și în stand by, deocamdată.

  1. ar fi bine sa revina si el, ce dracu sa s e buverseze tot consiliu judetean pentru vreo 2 saptamani ca nici dupa 1 an sa nu se mai redreseze. Dar Iotcu este prieten la catarama cu Cionca, asa ca ii va aseza covorul rosu cand va veni la CJA

    Raspunde
  2. Dragan a plecat prin demisie, ce naiba sunteti atat de naivi? E o diferenta intre Dragan si Iotcu. Unul a fost suspendat de instanta, celalalt a demisionat:)

    Raspunde
  3. Deja a facut schimbari in cadrul aparatului propriu : a schimbat sefi la serviciul juridic, directia tehnica, a dat afara toti consilierii de la cabinet a luat toate masinile de la directii si le-a dat noilor consilieri adusi de el.A numit noii sefi probabil pentru ai acoperii lui afacerile.asta da tara si democratie. asta am vrut oare in 1989?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.