ŞOCANT/ Boxer tăiat cu sabia în parcarea Atrium Mall! UPDATE: Agresorul ARESTAT, braţul boxerului, SALVAT de medicii timişoreni

ŞOCANT/ Boxer tăiat cu sabia în parcarea Atrium Mall! UPDATE: Agresorul ARESTAT, braţul boxerului, SALVAT de medicii timişoreni

Un tânăr din Arad, boxer de performanţă, a fost tăiat sâmbătă seara cu o sabie în parcarea mall-lui Atrium din Arad, de un alt tânăr, cu care avea un conflict mai vechi, potrivit anchetatorilor.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 22, când tânărul agresat, Alex Vid, se pregătea să plece cu maşina din parcarea mall-ului. Tăiat serios la braţ, acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, de unde – dată fiind gravitatea rănilor – a fost transferat la Timişoara.

Agresorul tânărului a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind anchetat de procurorii arădeni.

De remarcat, că ambii tineri sunt cunoscuţi în cercurile monden – interlope ale Aradului.

UPDATE 1/ Conflict de natură amoroasă
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, conflictul este unul de natură amoroasă. Concret, actuala prietenă a lui Alex Vid este fosta iubită a agresorului, o cunoscută hostess din Arad.

UPDATE 2/ Agresorul a fost ARESTAT. Braţul boxerului, SALVAT de medici
Tribunalul Arad a decis arestarea pe o perioadă de 30 de zile a tânărului care l-a tăiat sâmbătă seara cu sabia pe boxerul Alex Vid, în parcare la Atrium Mall. Acesta se numeşte Paul Crişan, în vârstă de 25 de ani.

În altă ordine de idei, în urma unei operaţii dificile, care a durat mai multe ore, medicii timişoreni au reuşit să-i salveze braţul boxerului agresat.

Foto: pressalert.ro

  1. n-am ce zice despre actuala generatie de tineri. am vrut democratie in 89 dar nu am crezut ca asta e democratia. ti-e si teama sa iesi din bloc seara ca te taie pe strada. ce face politia? ce face firma de paza de la mal? Aradul e un ghetou?

    Raspunde
  2. politia nu exista in Arad si nici nu va exista vreodata. singura solutie ca sa iesiti din bloc seara in liniste e sa va cumparati un pistol si cu asta gata. sa nu credeti ca numai in Arad e asa, in Germania in anumite zone daca nu ai o arma la tine nu are rost sa iesi din casa. Nu inseamna ca o folosesti, dar o ai in caz de necesitate.

    Raspunde
  3. Eu nu stiu de ce va plangeti in asemenea hal. In Arad chiar nu sunt atatea probleme cu interlopii ca si in alte judete. Mergeti in Craiova, Timisoara,Bucale sau Constanta sa vedeti crima organizata si interlopi. Aradul e chiar linistit fata de alte vremuri. Am 40 de ani si stiu ca pe vremuri erau destule „claci” in Arad , foarte periculoase si nu era seara in oras sa nu fie batai intre ele(prin baruri, discoteci au chiar in tramvaie..). Acum nu mai exista asa ceva. In ceea ce priveste politia din Arad, isi face mai bine treaba ca in alte parti, dovada ca nu avem atatea conflicte . Ca se mai intampla o data la nush cata vreme…ce vreti traim in Romania tara infractorilor si a hotilor Europei.

    Raspunde
  4. S.V.F. mamele la toti fraierii interlopi. mergeti dracului si munciti sau plecati din tara asta pe care o faceti de ras si periculoasa pentru copii nostri!! ce fac organele de ordine? sa puna patrule la malluri si la cluburi sa mai linisteasca lumea!

    Raspunde
  5. Atata scandal pentru o curva…. Vai si amar

    Raspunde
  6. nu cred ca un om de rand are nevoie sa fie politia langa el,exista paza si in mall dar nu putem avea din 5 in 5 merti agent de paza…arad fata de alte orase e linisit nu cred ca e cazul sa comentam confilcte serioase doar asa ca ne plictisim suntem prea mici la ce reglari de conturi sunt iar daca nu stim despre ce e vb mai bine nu vb, ce sa faca politia sa stea din 5 in 5 metri…serios un om normal nu cred ca are nevoie de paza …

    Raspunde
  7. Alina fff mare dreptate.

    Raspunde
  8. Totusi, am o nedumerire, precum in majoritatea cazurilor, daca nu cumva in toate cazurile din Ro. De ce nu se spune pe nume, adica ” un tanar boxer a fost taiat de catre clanuri de tigani „? cazul boxiorului Galbenusa este identic, toate clanurile de bcare care sunt in Romania sunt clanuri tiganesti, Romanii dorm, asa meritati Romanilor, pentru ca suntem lasi, lingusitor, fricosi si ne-loiale, !!!

    Raspunde
  9. Totusi, am o nedumerire, precum in majoritatea cazurilor, daca nu cumva in toate cazurile din Ro. De ce nu se spune pe nume, adica ” un tanar boxer a fost taiat de catre clanuri de tigani „? cazul boxiorului Galbenusa este identic, toate clanurile de bcare care sunt in Romania sunt clanuri tiganesti, Romanii dorm, asa meritati Romanilor, pentru ca suntem lasi, lingusitor, fricosi si ne-loiale, !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.