ŞOCANT/ Tânăr de 20 de ani, LOVIT cu RANGA în CAP şi ÎNJUNGHIAT la lacul de la Ghioroc

ŞOCANT/ Tânăr de 20 de ani, LOVIT cu RANGA în CAP şi ÎNJUNGHIAT la lacul de la Ghioroc

Un tânăr de 20 de ani a fost bătut crunt, la miezul nopţii trecute, pe o alee din zona de agrement a lacului de la Ghioroc.

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, Răzvan Tuduri, zis „Memo”, a fost lovit în cap cu o bară de fier şi a fost înjunghiat în zona toraco-abdominală. Cei care l-au agresat sunt cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, cu care victima a avut un conflict mai vechi.

Contactat de newsar.ro, Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, a declarat: „S-a stabilit că tânărul de 20 de ani ar fi fost agresat de cinci persoane, cu vârste între 17 şi 24 de ani, care l-au împuns şi cu un cuţit, în zona toraco-abdominală. Agresorii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port fără drept de obiecte periculoase”.

agresat razvan tuduriTânărul agresat a fost adus de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi plagă înjunghiată.

Conform informaţiilor noastre, agresorii lui Răzvan Tuduri (foto) ar fi din Mâsca.

Cei cinci au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Facebook

  1. la ora aia trebuia sa fie acasa in pat. la 20 de ani in SUA esti inca minor

    Raspunde
  2. In Romania esti deja recidivist… din pacate 🙁

    Raspunde
  3. Copii fara educatie care se cred smecheri si ne fac de rusine.Tigani probabil.Se cred tari dar defapt sunt niste muritori de foame si analfabeti.

    Raspunde
  4. Pai tanarul asta zis memo era si el un smecheras care la randu lui a facut rau multor tineri ca nu il omoara nimeni daca e un om linistit

    Raspunde
  5. Ce face o Puta :)) Se omoara lumea pt ea ! Sper ca a meritat pentru o Asa putsa ! Tre sa fii mandra ca se bat baietii pentru Gogosica ta ! 😉

    Raspunde
  6. Dumnezeu e sus si nu doarme . Dupa rau facut altora nu ai cum sa primesti bine.

    Raspunde
  7. Joasa spera a societății! O știre mediocra!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.