SONDAJ/ Cât de sigur mai e Aradul?

SONDAJ/ Cât de sigur mai e Aradul?

Două tâlhării petrecute în numai câteva zile în centrul Aradului sunt de natură să nască întrebări în ceea ce priveşte siguranţa cetăţeanului.

Ambele s-au petrecut în zona Podgoria, una pe strada Nicolae Titulescu, alta în imediata apropiere a liceului CFR. Şi mai alarmant este faptul că fapta de pe strada Nicolae Titulescu s-a petrecut în plină zi, la ora 16,40, când o femeie care se întorcea de la serviciu a fost atacată de un tânăr de aproximativ 25 de ani.

În cel de al doilea caz, vineri noaptea, un bărbat a fost atacat, bătut şi jefuit de bani şi de telefoanele mobile, în spatele Liceului CFR.

Dincolo de statisticile Poliţiei şi Jandarmeriei, NewsAr.ro doreşte să afle cum se simt arădenii atunci când ies pe stradă. Se simt în siguranţă, sau nu?

Este motivul pentru care vă invităm să răspundeţi la acest sondaj:

  1. nu este deloc un oras sigur. sunt sparte case si masini si li se da oamenilor in cap pe strada. cu toate ca avem politie jandarmerie si politie locala nu sunt in stare sa faca ordine in Arad. probabil asteapta sa facem noi potere iar ei sa-si ia salariile care nu sunt deloc mici

    Raspunde
  2. Asa se intampla cand ai politie doar intre orele 8-18.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.