SONDAJ/ Cine îl va înlocui pe Gheorghe Falcă în fruntea PNL Arad?

SONDAJ/ Cine îl va înlocui pe Gheorghe Falcă în fruntea PNL Arad?

Liberalii au intrat în linie dreaptă în ceea ce privește alegerile pentru o nouă conducere a partidului. Potrivit ultimelor informații, conducerea centrală a PNL va fi aleasă la mijlocul lunii iunie, până atunci trebuind să fie organizate alegeri de jos în sus în toate organizațiile partidului.

La Arad, tot mai multe voci din partid susțin că Gheorghe Falcă trebuie să lase locul altcuiva, fiind avansate mai multe nume de posibili înlocuitori ai acestuia. S-a vorbit, în principal, despre Iustin Cionca, președintele Consililui Județean, care însă nu dorește, se pare, să concureze cu Gheorghe Falcă pentru funcția de președinte, despre senatorul Ioan Cristina, despre deputatul Eusebiu Pistru, despre primarul Ineului, Călin Abrudan, despre fostul senator Constantin Traian Igaș, despre deputatul Glad Varga. Unele surse indică chiar și o revenire a lui Gheorghe Seculici în prim-plan, ca factor de echilibru în partid.

Pentru a vedea care este părerea liberalilor arădeni am lansat un sondaj, în care l-am adăugat inclusiv pe Gheorghe Seculici. (Dați SCROLL pentru a vizualiza lista completă!)

  1. ati uitat sa o treceti pe dna Geani Pistru in sondaj. ea e adevarata sefa a PNL il are la degetul mic inclusiv pe Falconeti. 😉

    Raspunde
  2. Da Geanina e in toate. e Dumnezeul partidului. Ea si apostolul Tipei cel iubaret

    Raspunde
  3. Sa-mi explice cineva ce au acesti tovarasi din PD-ul lui Basescu, cu PNL ???

    Raspunde
  4. penelisti din ineu hl vor pe calin abrudan ca presedinte la arad

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.