SONDAJ/ O reușită sau o „țigănie”? Cum au fost Zilele Aradului?

SONDAJ/ O reușită sau o „țigănie”? Cum au fost Zilele Aradului?

Ediția din acest an a Zilelor Aradului a fost întoarsă pe toate fețele, opiniile legate de reușita (sau nereușita) evenimentului fiind exprimate atât în presă cât și pe rețelele de socializare.

De la mirosul uneori insuportabil din Piața Avram Iancu (unde cel al fripturilor se combina cu cel de la WC) și până la controlul ANAF care i-a umflat de amenzi pe comercianți, sau de la concertele din cartiere și de la ștrand până la decernarea diplomelor de cetățeni de onoare, putem spune că Zilele Aradului au avut de toate „și mai bune, și mai rele” – vorba cântecului.

Și, pentru că nu dorim să le etichetăm noi, haideți să le dăm cuvântul arădenilor, să ne spună ei, printr-un simplu vot, cum consideră că au fost, în acest an, zilele de sărbătoare ale orașului:

  1. categoric o tiganie mai ales in avram iancu si in cartiere

    Raspunde
  2. parca ar fi piata din pancota !

    Raspunde
  3. au fost destule lucruri frumoase dar nu le vad cei cu ochelari de cal: umbrelutele de pe Metianu si pictura de pe perete, atelierele artistilor, concertele de tinuta etc.

    Raspunde
  4. Era bine ca toate festivitatile sa fie organizate pe fostul stadion Gloria. Ce sa facem acum cand nu mai avem spatii libere( vezi toate stadioanele dezafectate)

    Raspunde
  5. ziaristul amator 30 august, 2016, 11:26 am

    Sunt cativa scuipaci a lui Falca care in obsesia de a arunca inca o saliva galbena inspre primar, jignesc o sumedenie de oameni din oras, corora daca nu le-ar fi placut nu ar fi fost prezenti in locatiile amintite. Dementa care i-a cuprins de cativa ani pe unii care-si castiga painea in mod absolut dubios, caci din vanzare de reclama pe fituicile lor online nu poate fi vorba (si atunci intrebarea fireasca este: de unde-si castiga painea daca nu din articole la comanda platite) incearca intr-o deliranta nebunie de negativism, sa imprime in spatiul public, cum ca tot ce face primaria la comanda „faraonului”, este tiganie, este de prost gust, este sifonare de bani, este rau, este, este, este. Daca nu le-ar placea concertele din cartiere, de ce vin oamenii la ele? daca nu le-ar placea friptanele si micii de ce stau la coada zeci de minute? daca nu le-ar placea concertele de pe strand de ce sunt peste 10.000 la fiecare concert de sambata si duminica pe strand? Sambata de exemplu au fost undeva la vreo 15.000 sunt estimarile, oare toti sunt idioti si iubesc tigania si destepti cativa care scuipa intr-o directie? Noaptea mintii a pus stapanire pe penita unora 😉

    Raspunde
    • dar unde sunt vremurile cand strandul era arhiplin,unde a disparut superbul strand din arad?zici de 10 mii de oameni,inainte erau peste 50 de mii la concerte pe strand,din cauza cui e strandul o ruina acum?

      Raspunde
      • ziaristul amator 30 august, 2016, 1:14 pm

        Subiectul era „Zilele Aradului” , si daca e sau nu tiganie diversionist mic. Scrie la subiect, nu incerca sa intri in alt subiect. Nu insunua ca l-as apara pe „faraon”, strandul a fost distrus de cei care au concesionat teren pe strand, acum nu mai poti face nimic. Cu strandul sunt multi vinovati, dar sa ramanem la Zilele Aradului ce zici?

        Raspunde
    • Cetateanul amator 31 august, 2016, 12:16 am

      Rahat.Cei care sunt prezenti, in majoritate,au aceeasicalitate c a ceea ce li se ofera.Sau nu au alternativa .
      Ar trebui sa te uiti la malurile Muresului in in zona podului de la strand.In plin centru.Deplorabil.Falca si acolitii, la al treilea mandat, nu mai are nici o motivatie pentru nimic,
      Salutare

      Raspunde
  6. D-le ziarist amator e catifelat dosul faraonului?Oamenii au stat la cozi si s-au inghesuit la tot circul pentru ca nu au avut alternativa in orasul asta ajuns la maxima anostitate sub conducerea faraonului.

    Raspunde
    • ziaristul amator 30 august, 2016, 4:50 pm

      Exact ce spuneam, scupaci de serviciu. Mai reciteste textul scris de mine, poate prinzi esenta, insa n-ai nicio sansa daca ai ochelarii de cal, sau contul gras de la cei care te platesc. In cazul de pe urma, e bine sa incepi sa-ti folosesti propriul neuron, caci, ca orice organ care nu e folosit se atrofiaza. Eu am spus una, tu incepi cu harcile, cam care e lingaul mai mare dintre noi dopi sclav mic? 😉

      Raspunde
  7. cel care semneaza ziarist amator e gheorghe falca. chiar el!

    Raspunde
  8. Țigănie puțin spus!! Rușine administrației !

    Raspunde
  9. O mare, mare tiganie!!!!! Sonorizare de toata jena!!!!

    Raspunde
  10. Am apreciat berea la Micul San Aradeana dar duminica i -a interziso. Tiganie !

    Raspunde
  11. Tigania cea mai mare a fost miercuri cand Pofa Gyuri si Barbie au urcat pe scena sa ne spuna Gyuri cum l-a parasit muierea ca el in loc sa ii faca ei ceva facea lucrul acela la orash … Snif Snif

    Raspunde
  12. Clar a fost țigănie !
    Dar de ce are voie primarul să voteze in sondaj de 56 ori ?

    Raspunde
  13. A fost o tiganie reusita, „demna ” de o „capitala culturala”!
    Cand o sa intelegem sa ne promovam\sustinem artistii/sportivii/personalitatile aradene atunci o sa avem Zilele Aradului!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.