Soţia unui actor celebru face treburile gospodărești din orice poziție!

Soţia unui actor celebru face treburile gospodărești din orice poziție!

Este tânără, are sex-appeal şi este mai flexibilă ca niciodată. Cu toate că a născut în urmă cu opt luni, Hilaria Baldwin, soția celebrului actor Alec Baldwin nu a avut nevoie de mult pentru a-și reintra în formă.

Dacă mai adăugăm şi faptul că face treburile gospodăreşti în poziţii de neimaginat, pare să fie descrierea femeii perfecte. Aşa şi este, dar numai pentru soțul ei.

De când este mămica micuţei Carmen, instructoarea de yoga se ocupă de casă, cum nicio altă gospodină nu o face.

În încercarea de a îmbina utilul cu plăcutul, Hilaria Baldwin spală vasele în poziţii de yoga, iar cei care o întâlnesc la spălătorie nu îşi mai pot lua ochii de la ea.

Soțul ei, Alec Baldwin și-a construit cariera cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler”, care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice precum cel din serialul de televiziune „30 Rock”, şi a prezentat „Saturday Night Live”, o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Dacă ești curios să vezi mai multe fotografii cu Hilaria Baldwin, vizitează pagina: http://instagram.com/hilariabaldwin#.

Foto: Instagram

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.