SPERANȚE pentru un fost fotbalist al UTA-ei: Băiatul său S-A TREZIT DIN COMĂ! Și TU poți să-l AJUȚI!

SPERANȚE pentru un fost fotbalist al UTA-ei: Băiatul său S-A TREZIT DIN COMĂ! Și TU poți să-l AJUȚI!

Copilul unuia dintre fotbaliștii care au evoluat cu succes la UTA este foarte bolnav, fiind diagnosticat cu cancer la creier. Cumplitul diagnostic a venit pe când micuțul avea doar doi ani. De atunci, viața familiei Pașcovici s-a schimbat radical…

Cosmin, care a evoluat în tricoul „Bătrânei Doamne” în primul eșalon și a fost, la un moment dat, considerat printre cei mai buni fotbaliști de la Dinamo, luptă de ani de zile să-i salveze viața iubitului său fiu Denis. A renunțat la tot și și-a cheltuit toate economiile într-un război cu boala care durează de un deceniu. În ultima perioadă, Cosmin a fost în Franța, angajat ca tractorist, în disperarea sa de a face rost de bani pentru copil. Sacrificiul nu a fost în zadar, fiul lui Pașcovici revenindu-și recent din comă, la două luni de zile de la contactarea unei infecții intraspitalicești care apăruse ca și o complicație la boala de care suferea deja.

Medicii, care nu-i mai dădeau aproape nici o șansă lui Denis, sunt uimiți, mai ales că pregătiseră familia pentru tot ce putea fi mai rău. Totuși, minunea s-a produs iar Pașcovici a venit cât de repede a putut din Franța să asiste la ea.

De remarcat că e doar un alt meci câștigat de fiul fostului utist. Vor mai urma și altele, deloc ușoare! Important este că există speranțe!

Cei care doresc să îl ajute pe Denis o pot face donând în contul: RO36BRDE020SV25174700200, pe numele Paşcovici Cosmin.

Orice sumă, oricât de mică, îi poate da băiatului o şansă la viaţă!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.