Start la cea de-a patra ediție a Târgului ARpicultura

Start la cea de-a patra ediție a Târgului ARpicultura

Expo Arad găzduiește în acest sfârșit de săptămână târgul Arpicultura.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și Asociația Crescătorilor de Albine din România organizează la sfârșitul acestei săptămâni, la Expo Arad cea de-a patra ediție a Târgului Arpicultura.

În centrul discuțiilor se va afla mierea, derivatele acesteia, dar și utilajele care presupun fabricarea acestui produs.

Potrivit organizatorilor, cea de-a patra ediție a Târgului ARpicultura păstrează calitatea, aducând împreună producători și comercianți de la care se pot achiziționa produse dulci și bio la prețuri decente.

Târg este unul cu vânzare și este destinat apicultori și publicului

Oferta celor peste 50 de expozanți cuprinde produse apicole (miere, polen, propolis, ceară, suplimente alimentare pe bază de miere) produse apiterapeutice, produse cosmetice, etc. La eveniment vor fi prezenți și producători și comercianți de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi și accesorii, hrană și biostimulatori pentru albine, medicamente și altele.

Vor fi organizate o serie de conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Programul evenimentului:

Sâmbătă, 24 februarie: 9:00 – 18:00

Duminică, 25 februarie: 9:00 – 16:00.

Accesul GRATUIT

Transport GRATUIT pe traseul Podgoria – Expo Arad și retur

Plecări din stația Podgoria:

Sâmbătă, duminică: 10.00, 11.00, 12.00, 13.00

Plecări de la Expo Arad:

Sâmbătă, duminică: 10.30, 11.30, 12.30, 14.00

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.