Statul Islamic îl ameninţă pe Obama cu decapitarea: Steagul negru va flutura în fiecare ţară!

Statul Islamic îl ameninţă pe Obama cu decapitarea: Steagul negru va flutura în fiecare ţară!

Abdullah Elmir, un adolescent de 17 ani din Australia, care a fugit de acasă pentru a lupta alături de jihadiști apare în cel mai recent filmuleţ publicat de ISIS pe Internet, amenințându-l pe premierul australian Tony Abbott, dar şi pe liderii occidentali, printre care preşedintele american Barack Obama, cu decapitarea.

Adolescentul a jurat că organizaţia teroristă va continua să lupte împotriva Occidentului până va câştiga.

Băiatul apare cu o puşcă în mână, fiind înconjurat de mai mulţi luptători ai Statului Islamic. El se adresează cetăţenilor SUA, Marii Britanii şi „îndeosebi cetăţenilor din Australia”, făcând referire şi la coaliţia internaţională de luptă împotriva teroriştilor, condusă de Statele Unite.

Tânărul ameninţă că această coaliţie, indiferent de numărul de naţiuni care o sprijină, nu va opri ISIL să fluture steagul negru „în vârful Palatului Buckingham” şi „deasupra Casei Albe”.

„Liderilor, printre care Obama şi Tony Abbot, le spus astfel: Armele acestea pe care le avem, soldații… nu ne vom opri din luptă. Nu vom pune armele jos până când nu vom ajunge la voi acasă, până când nu vom tăia capul fiecărui tiran şi până când steagul negru nu va flutura în absolut fiecare ţară”, spune tânărul.

Elmir a dispărut din locuinţa sa din Sydney, în iunie, împreună cu un alt adolescent. Familia lui susţine că băiatul a fost „spălat pe creier”.

Australia, alături de SUA, Franţa şi cinci ţări arabe fac parte din coaliţia multinaţională de combatere a Statului Islamic şi a lansat lovituri aeriene asupra unor poziţii ale jihadiștilor.

http://www.youtube.com/watch?v=iaCnYN1Mp7o

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.