Știai că odată cu medicamentele pe care le iei introduci în organism o mulțime de METALE?!

Știai că odată cu medicamentele pe care le iei introduci în organism o mulțime de METALE?!

Metalele ajung în corp pe căi neştiute, iar pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, ele nu mai sunt controlate de organism aşa cum trebuie.

Ashley Bush, de la Institutul specializat în neuroștiințe din Melbourne, spune că metalele reacţionează în prezenţa oxigenului şi dau naştere radicalilor liberi care deteriorează celulele creierului.

O cantitate prea mare de cupru, combinată cu o alimentaţie bogată în grăsimi reprezintă o combinaţie ce poate provoca declinul mental al oamenilor, acesta fiind echivalent cu îmbătrânirea cu 19 ani.

Un test de sânge poate arăta cu exactitate nivelul cuprului din sânge. Specialiştii recomandă vitaminele care nu conţin cupru. Cei care au instalaţia casei din ţevi făcute dintr-un astfel de material trebuie să apeleze la un filtru de apă cu osmoză inversă.

Maladia Alzheimer a fost asociată cu nivelul crescut de fier din corp. Doctorii spun că suplimentele cu vitamine ar trebui să includă fier doar dacă cineva chiar are deficiență din această substanţă. Suplimentele cu multivitamine nu trebuie luate fără recomandarea medicului. Experţii mai susţin că produsele scumpe sunt mai bune, având un efect benefic asupra corpului pe termen lung.

Oamenii cu un nivel ridicat de aluminiu în organism se confruntă, de asemenea, cu problema declinului mental. Aluminiul poate ajunge în corp prin intermediul antacidelor, acestea fiind medicamente care luptă împotriva problemelor sistemului digestiv, cum ar fi refluxul gastroesofagian.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.