ADEVĂRUL A IEȘIT LA IVEALĂ! Ce au DESCOPERIT de fapt astronauții PE LUNĂ va SCHIMBA ISTORIA

ADEVĂRUL A IEȘIT LA IVEALĂ! Ce au DESCOPERIT de fapt astronauții PE LUNĂ va SCHIMBA ISTORIA

NASA a făcut publice niște înregistrări din timpul misiunii Apollo, care a avut loc în anul 1969, cu două luni înainte de celebrul moment în care Neil Armstrong a pășit pe Lună.

Echipajul de pe nava Apollo 10 se afla pe orbita Lunii și nu mai putea fi contactat de nimeni de pe Terra, când s-a întâmplat ceva uluitor.

În înregistrări se poate distinge clar conversația dintre astronauți, iar unul dintre ei spune că aude ceva ciudat în căști. În acel moment, toată echipa era șocată de faptul că se aflau în zona cea mai îndepărtată a Lunii și auzeau ca un fel de muzică.

Suntele erau bizare, aduceau mai mult a muzică extraterestră, și au putut fi auzite aproape o oră, până când echipajul a realuat contactul cu cei de pe Pământ.

Astronauții sunt convinși că nu au fost sunete terestre, deoarece în acea zonă a fost întreruptă orice fel de comunicare.

Ei s-au întrebat dacă ar trebui sau nu să anunțe NASA despre acest fenomen bizar, iar toată întâmplarea a fost ținută secretă timp de zeci de ani, probabil pentru a nu crea panică.

Specialiștii au încercat ani de zile să găsească sursa acelei melodii spațiale, însă se pare că va rămâne pentru totdeauna un mister.

Sursa: mirror.co.uk

 

 

  1. Nu au auzit cumva pe Frank Sinatra ? Poate și la extratereștri le place Frankie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.