Ambasadorul Austriei, în vizită la Camera de Comerţ

Ambasadorul Austriei, în vizită la Camera de Comerţ

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a fost vizitată de Excelenței Sa, Michael Schwarzinger, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Austriei în România. Primit de Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad şi de Adrian S. Negrau, directorul instituţiei, ambasadorul a fost însoțit de Consulul Onorific al Republicii Austria la Timişoara, Vasile Onofrei și de reprezentantul Agenției Economice a Austriei Inferioare în România, Daniel Marcu.

Discuțiile oficialilor s-au centrat pe posibilitățile de extindere a investițiilor austriece în zonă, dar a fost subliniată și necesitatea întăririi parteneriatului existent între zona noastră și Austria. Pe de altă parte, s-a ridicat problema alinierii standardelor Camerelor de Comerț din România, la prevederile europene.

„Vizita Excelenței Sale, domnul Michael Schwarzinger, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Austriei la București, este o ocazie deosebită de a pune bazele consolidării parteneriatelor cu Austria. Domnul Ambasador a fost interesat de domeniul de interes al celor peste 160 de societăți cu asociați sau administratori de cetățenie austriacă care își desfășoară activitatea pe raza județului nostru. În urma vizitei, s-au readus în actualitate strategiile și direcțile de extindere a viziunilor de restructurare instituțională a Camerelor de Comerț din România”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Discuțiile sunt programate să continue zilele acestea, pe fondul evenimentului „Zilelor Culturii Austriece” la Arad (2-5 iunie 2014).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.