Ana Ionescu: „Eu colaborez cu toată lumea. Pentru mine politica nu înseamnă ură, nu înseamnă vrajbă”

Ana Ionescu: „Eu colaborez cu toată lumea. Pentru mine politica nu înseamnă ură, nu înseamnă vrajbă”

Ana Ionescu, co-președinta Organizației de Femei ALDE, filiala Arad, împreună cu Palade Răzvan, consilier local ALDE la Nădlac, Paul Iancu, co-președinte al Organizației de Tineret ALDE, Remeș Marius, președinte pe studenți și Paul Țica (departamentul de sănătate), au susținut astăzi o conferință de presă în care au vorbit despre realizările din acest an, proiecte viitoare și despre ascensiunea partidului.

Ana Ionescu a evidențiat importanța muncii în echipă, care ar trebui să fie mai importantă decât culoarea politică: „La fel ca și colegii mei mai tineri, eu sunt un om de echipă. Datorită pregătirii mele profesionale și a structurii mele personale eu nu pot și consider că nimeni nu poate să lucreze singur, să ducă la bun sfârșit un proiect. Noi nu vorbim de acțiuni minore unde poți lucra singur, eu vorbesc de proiecte pentru județul Arad, proiecte care să ajute comunitatea, de echipe care să facă ceva pentru comunitatea noastră. Nu contează cine și din ce partid vine cu un proiect, eu pun umărul și sprijin din tot sufletul. Niciodată nu am avut această chestiune care eu sincer o detest, de «eu nu colaborez cu cel de la PNL că nu știu ce face». Nu, eu colaborez cu toată lumea, pentru mine politica nu înseamnă ură, nu înseamnă vrajbă. Cu toți care îmi cer ajutorul și sprijinul, priceperea și experiența mea de viață, nu mă dau în lături să particip în acea echipă. […] Am participat și în comuna Felnac chiar și cu cei de la PNL când s-au făcut niște acțiuni pentru binele comunei. De exemplu, s-au strâns gunoaiele, copiii au fost învățați de mici să respecte animalele, oamenii, să salute, să nu mai arunce gunoaiele pe jos”.

Ana Ionescu a mai vorbit și despre niște acțiuni organizate pentru cei nevoiași, cu ocazia sărbătorilor: Organizația de femei împreună cu tinerii o să facem niște acțiuni în preajma sărbătorilor de iarnă care se vor îndrepta spre cei sărmani, în mod deosebit pentru copiii care sunt din familii sărmane, pentru persoane cu dizabilități, sau neajutorate. Eu consider că ar fi normal tot timpul să ne gândim și la ei și să facem ceva, dar din păcate după cum știe toată lumea, fondurile sunt limitate și efectiv suntem săraci.”

Reprezentanții tineretului ALDE au afirmat că acesta este un partid tânăr, care dorește să se implice activ și să-și ducă la bun sfârșit proiectele.

????????

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.