Arestaţi preventiv pentru că au TÂLHĂRIT şi SECHESTRAT un taximetrist

Arestaţi preventiv pentru că au TÂLHĂRIT şi SECHESTRAT un taximetrist

Doi bărbaţi care au tâlhărit şi sechestrat, la sfârşitul săptămânii trecute, un taximetrist au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a lui Fabian Tiberiu F. şi Gabriel Alin P. pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală.

Potrvit probatoriului administrat în acest caz, în data de 9 noiembrie, în jurul orei 04,00, cei doi bărbaţi, împreună cu suspectul F.G.S., în timp ce se aflau în localitatea Sânpetru German l-au agresat pe D.C.F., taximetrist la o firmă de taximetrie din Arad, căruia i-au furat telefonul mobil, prin smulgere şi violenţă, l-au imobilizat şi l-au urcat pe bancheta din spate a taximetrului marca Peugeot 206, unde l-au ţinut împotriva voinţei acestuia, după care au plecat înspre Punctul de Frontieră Cenad din judeţul Timiş cu respectivul autoturism.

Odată ajunşi în Punctul de Frontieră Cenad, profitând de neatenţia agresorilor, taximetristul a reuşit să scape, iar aceştia s-au întors cu taximetrul spre localitatea Sânnicolau Mare, urmăriţi fiind de oamenii legii. La intrarea în localitate, autoturismul a ieşit de pe şosea, răsturnându-se, în urma accidentului F.G.S. a fost grav accidentat, ulterior fiind internat într-o unitate spitalicească, unde se află şi în prezent, iar cei doi agresori au fost reţinuţi.

Judecătorii au admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a celor doi pe o durată de 30 zile.

  1. Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate Castigati bani
    lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email:vioricaflorea53@gmail.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.