Artista arădeancă Aneta Beatrice Filip în tabăra de grafică de la Târgoviște (GALERIE FOTO)

Artista arădeancă Aneta Beatrice Filip în tabăra de grafică de la Târgoviște (GALERIE FOTO)

Tabăra artiștilor profesioniști, organizată de Consiliul Județean Dâmbovița, s-a desfășurat în perioada 27-31 martie, în cadrul proiectului „Restaurarea și consolidarea Casei Atelier Gabriel Popescu“.

În această tabără au participat artiști cunoscuți din toată țară: Ana Oprișoreanu, Alfred Dumitru, Alexandru Grecu, Cristina Botez, Marilena Ghiorghiță, Mihai Șerbănescu, Răzvan-Petrișor Dragoș, Vlad Dumitru, Valter Paraschivescu și arădeanca Aneta Beatrice Filip.

Artiștii au avut asigurate materialele de lucru și transporturile în excursiile de documentare la obiectivele turistice importante din județul Dâmbovița, iar la vernisajul taberei de la Muzeul de Istorie din Targoviste a fost prezent un public numeros care s-a bucurat de lucrări excepționale.

În urma proiectului „Restaurarea și consolidarea Casei Atelier Gabriel Popescu“, 10 desene grafice au intrat în patrimoniul Muzeului Gabriel Popescu din comuna Vulcana Pandele.

„Doresc să le mulțumesc pe această cale organizatorilor în această bine organizată tabără și urez success Consiliului Județean Dâmbovița pentru evenimentele următoare“, a declarant Aneta Beatrice Filip.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.