Autovehicule căutate în Italia, depistate la P.T.F. Nădlac

Autovehicule căutate în Italia, depistate la P.T.F. Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român şi un cetăţean italian, care conduceau două autovehicule căutate de autorităţile din Italia.

În data de 04.12.2015, în jurul orei 13.04, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul italian Salvatore M., în vârstă de 58 ani, care conducea o autorulotă marca Fiat, înmatriculată în Italia, pentru care a prezentat la control un certificat de înmatriculare partea I eliberat de autorităţile italiene.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă emisă în data de 08.04.2015 de către autorităţile italiene. Faţă de cele constatate şoferul a declarat că a achiziţionat autorulota în anul 2011 şi nu ştia ca aceasta este căutată.

Având în vedere cele constatate, a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

DSC02148

De asemenea, în data de 05.12.2015, în jurul orei 13.30, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Ovidiu T., în vârstă de 27 ani, din jud. Vrancea, care conducea un autoturism marca Nissan Qashqai, înmatriculat în Italia, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare partea I eliberat de autorităţile italiene. Împreună cu şoferul mai călătoreau încă trei persoane, cetăţeni români.

În urma verificărilor , poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că și acest autoturism figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă emisă în data de 05.12.2015 de autorităţile italiene.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

DSC00512

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.