Boc, EXCLUS din PDL? Ultimatum primit de la Predoiu

Boc, EXCLUS din PDL? Ultimatum primit de la Predoiu

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, are de gând să ceară excluderea lui Emil Boc din partid, dacă acesta din urmă nu va veni la Biroul Permanent Naţional organizat vineri, la Braşov.

„Sunt întrebat de nenumăraţi colegi ce poziţie am faţă de gestul lui Emil Boc de a sprijini un alt candidat decât pe dl. Johannis. Reiterez poziţia mea exprimată imediat ce dl Boc şi-a exprimat opţiunea la prezidenţiale.

Îl invit pe dl Boc să participe la BPN reunit ACL care va avea loc vineri la Braşov, înaintea Ligii Aleşilor Locali ACL. Îl invit să vină în faţa colegilor care i-au arătat întotdeauna respect şi să îşi explice şi precizeze poziţia. Dacă dl Boc ne va ignora şi de această dată şi nu va veni, aşa cum ne ignoră de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere în următorul BPN excluderea dlui Boc din PDL”, a scris pe pagina sa de Facebook Cătălin Predoiu.

Emil Boc, membru PDL şi primar al Clujului, a declarat săptămâna trecută, că va face „tot ce îi stă în putinţă” să sprijine candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale.

Primarul Clujului a adăugat că merge pe mâna Elenei Udrea (lider PMP), care a fost ministru în guvernul pe care l-a condus, pentru că ştie ce poate şi ce face.

Foto: Facebook

  1. trebuia exclus de mai de mult excrocul basist!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.