DE CE nu pot fi realizate lucrările programate la STADIONUL UTA. Ce spun cei de la CNI

DE CE nu pot fi realizate lucrările programate la STADIONUL UTA. Ce spun cei de la CNI

Compania Națională de Investiții anunță, într-o adresă oficială, că nu poate să realizeze lucrările programate la stadionul UTA, din cauza Primăriei Arad, spune președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

Reprezentanții CNI susțin că nici acum Primăria nu a predat amplasamentul, astfel încât să poată demara investițiile guvernamentale.

„Prin adresa primită de la Compania Națională de Investiții vedem că lucrurile nu stau deloc așa cum au fost prezentate de reprezentanții Primăriei Arad. Aflăm, practic, că primarul Gheorghe Falcă blochează o investiție guvernamentală, prin faptul că nu finalizează partea de lucrări ce ține de primărie. Nici până la această oră, amplasamentul nu a fost predat către CNI, tocmai datorită ritmului lent în care se lucrează. Cei de la CNI ne-au transmis cât se poate de clar că nu pot să monteze nocturna, atâta timp cât nu s-a finalizat tribunele, la fel cum nu pot realiza noul gazon, atâta timp cât pe acel loc sunt utilajele care lucrează la tribune. Primăria Arad trebuie să finalizeze partea sa de investiție, să facă recepția acelor lucrări, după care să predea stadionul, liber de orice sarcini, către Compania Națională de Investiții, care va realiza din fonduri guvernamentale nocturna, gazonul, precum și zona media și studiourile TV”, spune Căprar.

„Îi solicităm public primarului Gheorghe Falcă să lase deoparte jocurile politice, să nu mai încerce să folosească electoral cel mai important brand al Aradului și să finalizeze cât mai urgent partea de lucrări ce revine Primăriei Arad, pentru ca cei de la CNI să poată realiza investițiile. După mai bine de șase ani de promisiuni, e timpul ca Aradul să aibă în sfârșit un stadion modern“, declară deputatul social-democrat Dorel Căprar.

 

  1. PSD voi mintiti precum respirati.

    Raspunde
  2. va urma un ping pong nesfarsit in care mata moarta va fi aruncata la nesfarsit in gradina celuilalt !

    Raspunde
  3. asteptam replica primarului !

    Raspunde
  4. ASTA IN PRIMUL RÂND NU ESTE STADION SUNT 4 TRIBUNE FIECARE RUPTĂ DE ALTA, AU FOST LASTI STÂLPII AIA ACOLO INTRE TRIBUNE DE RÂSUL LUMII IN LOC SA SE FI MUTAT FRUMOS CUM ESTE MODERN NOCTURNA PE ACOPERIȘ SI INCHIS FRUMOS ROATA KICI STADION LA ARAD MERGE ORICUM!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.