Cont blocat la casino online? Iată ce ai de făcut

Poți întâmpina diverse probleme atunci când încerci să se distrezi online, una dintre ele fiind blocarea contului. Trebuie să știi că operatorii au dreptul să interzică temporar sau definitiv accesul unui client, în situații specificate în regulament.

Prima reacție este mereu una de frustrare. „Dar ce am făcut?”. Ei bine, cel mai probabil nu ai avut răbdare să citești „Termenii și condițiile” de pe site. Este oarecum normal, pentru că uneori sunt zeci de pagini. Nu prea stă nimeni să le citească, ci doar bifează în formularul de înregistrare că a luat la cunoștință.

Atunci când primești mesaj că ai contul blocat, nu are niciun sens să pierzi timp încercând să îți dai singur seama care este cauza. Cel mai bine este să contactezi serviciul de Relații Clienți. Reprezentantul cazinoului îți va spune exact despre ce este vorba și cum se poate rezolva.

Verificarea identității poate fi soluția

În general, sunt mai multe metode de contact, cea mai eficientă fiind reprezentată de chatul live. Intrând în dialog cu angajații operatorului poți clarifică și alte nelămuriri, cum ar fi condițiile de activarea a unei oferte de bun venit echivalente cu o Mr.Bit primă de instalare.

Revenind la chestiunea blocării contului, trebuie spus că cea mai frecventă cauza este nerespectarea obligativității verificării identității. Concret, după ce îți deschizi cont pe o platformă de jocuri de noroc, ai 30 de zile la dispoziție ca să trimiți documentele solicitate, care să ateste că informațiile completate la înregistrare sunt reale.

În cazul în care nu îndeplinești această obligație legală, operatorul trebuie să îți închidă contul și să direcționeze banii din el către bugetul statului. Unele cazinouri nu închid contul, dar îl restricționează. Până când documentele nu sunt trimise și validate, nu ai posibilitatea să faci depuneri după expirarea termenului de 30 de zile.

Soluția într-un asemenea caz este foarte simplă: îți validezi identitatea, iar restricțiile sunt ridicate.

Atenție la documentele expirate

Atât cartea de identitate, cât și cardul bancar au termene de valabilitate. Trebuie să ai în vedere și faptul că documentele folosite pentru deschiderea contului expiră la un moment dat. Softurile folosite de cazinourile online detectează asemenea situații. De fiecare dată, primești un email în care ești atenționat că trebuie să furnizezi datele noului document.

Dacă de obicei primești multe mesaje în inbox, este posibil să nu îl observi pe cel din partea cazinoului și să nu faci actualizarea necesară. Atunci, nu te mai poți bucura de beneficiile contului până când nu trimiți fotocopii ale noilor documente.

Suspiciunile de fraudă pot fi clarificate

Contul îți este blocat și contextul în care ai o activitate ce poate fi considerată suspectă. Orice tranzacție mare, de ordinul miilor de euro, este raportată către autorități. Până la lămurirea situației, peste posibil să nu mai ai acces la cont, caz în care este foarte important să comunici deschis cu echipa de suport și să explici proveniența fondurilor. Trebuie să arăți că acțiunile tale sunt cât se poate de transparente și că ți-ai deschis cont în respectivul cazino strict pentru distracție.

Ca să eviți neplăcerile, este crucial să te asiguri că respecți regulile cazinoului și legile în vigoare. Chiar și așa, nu este exclus să fii bănuit pe nedrept de lucruri „necurate”. Fără excepție, acest situații se lămuresc în favoarea clientului, dar trebuie să ai răbdare și să fii cooperant. Este necesar să fie nevoie de câteva zile pentru finalizarea verificărilor.

În concluzie, cea mai probabilă cauză a blocării contului este nerespectarea regulamentului cazinoului în care te distrezi. Ca să preîntâmpini neplăcerea, trebuie să cunoști acel regulament. În cazul în care totuși ajungi într-o asemenea situație, totul se rezolvă prin răbdare și comunicare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.