Controlor de trafic aerian GĂSIT DORMIND în turnul de control, BEAT TUN

Controlor de trafic aerian GĂSIT DORMIND în turnul de control, BEAT TUN

Un controlor de trafic aerian a fost găsit dormind în post, în turnul de control al unui aeroport din statul american Arkansas. Bărbatul era mort de beat, lucru dovedit după ce a fost testat cu etilotestul.

Philip Maschek, în vârstă 50 de ani, a fost depistat după ce un pilot a semnalat că a pierdut legătura cu turnul de control.

Pilotul aştepta să primească instrucţiuni de decolare, marţi, pe Aeroportul Municipal Springdale, însă a pierdut contactul cu turnul de control şi a anunţat autorităţile. Un angajat al aeroportului a mers în turnul de control și l-a găsit pe controlorul de zbor dormind la bustul gol.

Când ofiţerii au ajuns în cabina sa, Maschek se balansa înainte şi înapoi. După ce s-a constatat că bărbatul era beat, acesta a fost arestat, fiind acuzat de tulburarea liniştii publice aflându-se în stare de ebrietate.

Bărbatul nu era un angajat direct al aeroportului, ci lucra pentru o companie subcontractată, care furnizează controlori de trafic aerian pentru aeroporturile din Statele Unite.

Administraţia Federală de Aviaţie (FAA) din SUA a deschis o anchetă în acest caz.

Foto: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.