CRIZA GUNOAIELOR: Ministrul Mediului trimite CORPUL DE CONTROL la ADI „Deşeuri”. Noi termene pentru RETIM

CRIZA GUNOAIELOR: Ministrul Mediului trimite CORPUL DE CONTROL la ADI „Deşeuri”. Noi termene pentru RETIM

Vicepremierul Graţiela Gavrilescu, ministru al Mediului, va trimite săptămâna viitoare Corpul de Control al ministerului la Arad, pentru a verifica tot ce s-a întâmplat în „Criza gunoaielor”.

Graţiela Gavrilescu a declarat că administraţia locală nu au ştiut să coordoneze foarte bine sistemul de salubrizare, purtând o parte din vină pentru situaţia din oraş, alături de

conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) – Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor şi operatorul privat RETIM Ecologic Service SA.

„Luni voi trimite Corpul de control al ministrului Mediului şi Garda Naţională de Mediu la ADI”, a declarat Graţiela Gavrilescu.

Potrivit ministrului, până luni RETIM Ecologic Service SA are termen să obţină autorizaţia de mediu de la Agenţia de Protecţia Mediului Arad. Ulterior, până miercuri, va trebui să preia, de la Consiliul Judeţean Arad, zece autospeciale pentru transportul gunoiului menajer, care au fost cumpărate pe fonduri europene şi care (deşi noi!) au fost trimise la… reparat.

Tot până miercuri, RETIM Ecologic Service SA va trebui să finalizeze încheierea contractelor cu persoanele fizice şi juridice din Arad şi localităţile în care operează.

De remarcat, că noile termene care vizează operatorul de salubrizare sunt aproape imposibil de respectat, în condiţiile în care autospecialele de la CJA ar putea fi încă la reparat iar procentul de încheiere a contractelor a ajuns până în prezent undeva la 50 la sută din total.

  1. Bine , bine , am inteles ca a venit s a rezolve problema gunoaielor , no fain , ma , da doamna asta e si vicepresedinte ALDE si am aflat din surse sigure ca e suparata rau pe Pistru zis Vaselina teflonata ! Zic astia imformatii ca no fost in stare Pistrache se Scheaulone , nici macar s a adune 10 oameni s o puna de o sedinta , cica au plecat aproape toti !

    Raspunde
  2. Apropos de Pistru (iat ) buna miscare a facut Falca , l-a transferat in mod siret pe acesta in ALDE Arad , si nu oricum , ci fix presedinte . Cel pe care l-a prostit primul a fost unsurosul de Chitoiu , si a fost suficient ca Tariceanu e cu minta in ceata ! Atentie la calul troian !

    Raspunde
  3. Mai fratii ecologisti ! cum de nu ati lua pozitie , cu huiduielile de rigoare fata de aceasta individa care a dat ordin de macelarire a ursilor bruni din Romania !!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.