Curtea de Apel Timişoara a decis: Nicolae Ioţcu se întoarce ACASĂ

Curtea de Apel Timişoara a decis: Nicolae Ioţcu se întoarce ACASĂ

Curtea de Apel Timişoara a admis, astăzi, contestaţia formulată de Nicolae Ioţcu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Arad, împotriva deciziei Tribunalului Timiş care a decis arestarea sa preventivă.

Astfel, Curtea de Apel Timişoara a decis ca Nicolae Ioţcu să fie plasat în arest la domiciliu.

  1. Incredibil! Democratia lui Peste, toti talharii ne conduc.singura sansa e sa ne facem singuri dreptate si sa ii curatam pe toti politicienii astia de doi lei

    Raspunde
  2. multa sanatate dle Nicu! ne bucura vestea, si speram ca in curand se va face lumina in acest caz mai mult decat dubios. este o rusine ceea ce s-a petrecut cu dvs! toata stima!

    Raspunde
  3. va spun eu ce s-a intamplat: comanda politica. voi nu ati observat ca in Romania justitia e selectiva? ca nu pica numai cine trebuie si mai ales cand trebuie. problema lui Iotcu a fost ca s-a incordat la cine nu a trebuit…

    Raspunde
  4. Nu inteleg. Daca as fi fost eu, sau orice cetatean de rand prins cu mita, si nu numai zvonuri ci avand mita asupra lui… si aruncand-o in tufe, am fi fost trimisi in arest la domiciliu? NU! Un fleac Romania asta. Scarba mi-e de ea. UDREA, BICA, VIDEANU, PONTA, IOTCU, FALCA, BASESCU, si toti coruptii astia. Ce cauta ei in libertate? sau in arest la domiciliu? Domnule Iohannis… ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT? Un fleac de tara si de politicieni.

    Raspunde
  5. Justititie politica tara de cretini!

    Raspunde
  6. legea permite arest la domiciliu si in alte state europene si chiar si in America. Pe mine nu ma intereseaza sa stea la puscarie pentru spaga si bani furati, ma intereseaza sa ii recupereze statul de la ei si sa faca scoli si spitale etc. De ce sa mai platim 3 mese pe zi la inchisoare pentru asa ceva…pentru infractiuni fara violenta sa plateasca bani grei si apoi sa cerseasca in piata….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.