DAS Arad a adus zâmbete pe chipurile mai multor copii, de 1 iunie

DAS Arad a adus zâmbete pe chipurile mai multor copii, de 1 iunie

„Ziua Internațională a Copilului” a fost sărbătorită și la Complexul „Curcubeu” .

Concursuri cu premii, dansuri, sport, pictură pe față, baloane și dulciuri, copii fericiți și multe zâmbete – așa am putea caracteriza în câteva cuvinte „Ziua Internațională a Copilului” sărbătorită azi la Complexul „Curcubeu” din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad.

Ne bucurăm din plin că au fost prezenți atât de mulți copii la acest eveniment; vreau să le urez pe această cale, tuturor, un sincer La Mulți Ani! Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţă şi visează gingaş. În ce privește copiii, nu există limite, bariere, probleme de origini sau de rang social. Ei se joacă și se iubesc necondiționat și acesta este un exemplu pentru noi toți, pentru societatea civilă. Iată că și noi avem de învățat la rândul nostru din ceea ce fac ei. Vreau să le mulțumesc dragilor mei colegi care de fiecare dată sunt prezenți și fac ca totul să iasă excepțional. Vreau să vă asigur că pe viitor, chiar dacă voi, dragi copii, veți crește, vom rămâne aceeași familie mare și unită”, a declarat directorul general DAS Arad, Oana Pârvulescu.

La final, toți cei mici au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri, cadouri și nu în ultimul rând cu trei torturi mari și multe Pavlova, savurate din plin de toți copiii prezenți.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.