Demisii în lanț din Consiliul Local Municipal! Cine sunt noii consilieri

Demisii în lanț din Consiliul Local Municipal! Cine sunt noii consilieri

După ce liberalul Adrian Barbeș și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal (CLM) în mai și a fost înlocuit de Patricia Dinga, următoarea pe lista candidaților, alți doi consilieri au renunțat la funcție. În cadrul ședinței CLM de astăzi s-a constatat încetarea de drept a mandatului acestora, precum și validarea mandatelor noilor consilieri.

Este vorba despre Geanina Pistru, care a ținut un scurt discurs în care a evidențiat faptul că a demisionat în semn de protest din cauza colegilor de la PSD, pe motiv că s-a „politizat excesiv” și că aceștia s-au opus mereu proiectelor importante. A urmat depunerea jurământului celei care i-a luat locul în consiliu, Isabela Rabotka, avocat.

De asemenea, și Giovanni Strona, primul consilier local de o altă naționalitate, și-a anunțat demisia. Strona este un student italian la facultatea de Medicină din cadrul UVVG Arad și a ajuns pe lista de candidați a liberalilor pentru CLM după ce a fost unul dintre câștigătorii competiției „3 pentru Arad” cu proiectul „Arad Click”.

Locul vacant a fost ocupat de Arsenie Handra, inginer de profesie, doctorand în agronomie, care a depus și el jurământul în cadrul ședinței.

 

  1. Handra este PDL-ist. Nu mai jigniti adevaratii PNL-isti. Daca ii comparati cu unul ca Handra sa nu se supere si saarunce cu rosii putrezite( ca si individul) in cap.

    Raspunde
  2. Uitați-vă la rabotka ce portoclie este…grețos, o țucălară sadea.

    Raspunde
  3. Ingrijorător experimentul ăsta a lui falca…nulități inlocuiesc alte nulități…ce a ajuns clmul azi….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.