Domnişoare de onoare, cele mai bune prietene ale miresei, BĂTUTE MĂR de către… mire. INCREDIBIL ce a declarat mireasa după incident! (FOTO)

Domnişoare de onoare, cele mai bune prietene ale miresei, BĂTUTE MĂR de către… mire. INCREDIBIL ce a declarat mireasa după incident! (FOTO)

John Paul Campbell (FOTO), în vârstă de 27 de ani este acuzat de agresiune fizică după ce a atacat două dintre domnişoarele de onoare, cele mai bune prietene ale soţiei sale, chiar în ziua nunții lor. Una dintre tinerele bătute a avut nevoie de o intervenție chirurgicală facială, după ce mirele i-a fracturat pomeții.

mire violent

Totul ar fi pornit de la o altercaţie între mire şi una dintre domnişoarele de onoare. Cea de-a doua, pe nume Samantha Dewar, a intervenit între ei pentru a calma spiritele, dar a fost lovită puternic în față, căzând la pământ. Incidentul a avut loc la Masonic Hall în Macclesfield, Cheshire.

„Nu există o justificare pentru acest gest. Bărbatul se certa cu o femeie. Aceasta din urmă l-a lovit, iar el a răspuns la fel. O altă femeie a intervenit pentru a calma situaţia, însă, din păcate, ea s-a ales cu cele mai grave răni”, a declarat procurorul care se ocupă de caz.

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a suferit o fractură la nivelul pomeților, necesitând o intervenție chirurgicală pentru a-i fi introdusă o placă de metal, menită să-i reconstruiască obrazul.

domnisoara de onoare domnisoara de onoare batuta

Mireasa o acuză acum pe victimă că „nu a știut să-și țin gura”.

Bărbatul aşteaptă decizia judecătorului.

Sursa: dailymail.co.uk

 

  1. Ba ala ar merita sa primeasca la fel, dar la ambii pometi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.