EVACUARE la Palatul Copiilor! Ce spune Primăria

EVACUARE la Palatul Copiilor! Ce spune Primăria

Palatul Copiilor este în pragul evacuării, informează Primăria Municipiului Arad.

„În ceea ce privește situația actuală a Palatului Copiilor, instituție aflată în pragul evacuării din clădirea în care a funcționat atât de mulți ani, Primăria Municipiului Arad a solicitat, de 2 ani de zile, transferul acesteia în subordinea sa, pentru a putea interveni și sprijini desfășurarea activității acestei instituții”, se arată într-un comunicat de presă al municipalității.

„Din păcate, Guvernul României nu a răspuns pozitiv acestei solicitări, fapt care împiedică Primăria să intervină pentru plata chiriei și continuarea activității cercurilor pentru copii, în această locație. Imobilul în discuție a fost retrocedat, iar în actualele condiții, municipalitatea nu poate achita sumele aferente”, se mai arată în comunicat.

Vedem din nou, din păcate, rezultatul faptului că PSD a numit în funcții administrative politruci, așa cum putem constata și la nivelul Inspectoratului Școlar, iar acest lucru duce inevitabil la situații precum cea de acum, când guvernul trage din umeri, iar activitatea copiilor e sub semnul întrebării, deoarece Palatul Copiilor nu a fost transferat primăriei, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

  1. ARADENI de acum inainte fiti atenti cum votati si mergeti la vot.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.