Familia Regală a României petrece Crăciunul și Revelionul la Săvârșin

Familia Regală a României petrece Crăciunul și Revelionul la Săvârșin

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou, alături de ASR Principesa Elena, E.S. Alexander Phillips Nixon, ASR Principesa Sofia și ASR Principesa Maria.

În ziua de 23 decembrie 2018, la ora 11, Majestatea Sa va împărți cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Procter&Gamble România și a brandurilor sale Ariel, Fairy și Lenor, precum și al Băncii Transilvania.

În aceeași zi, la ora 12, Familia Regală va primi colindători la Săvârșin, în Satul Regal, iar de la ora 13, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului și masa de Crăciun din Sufrageria mare.

Ca în fiecare an, în ziua de Ajun, 24 decembrie 2018, la ora 12, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal.

În dimineața zilei de 25 decembrie 2018, Familia Regală va participa la marea slujbă din prima zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.