Focuri de ARMĂ pe autostrada Arad – Timişoara: Hoţ ÎMPUŞCAT de un POLIŢIST după ce a încercat să FUGĂ!

Focuri de ARMĂ pe autostrada Arad – Timişoara: Hoţ ÎMPUŞCAT de un POLIŢIST după ce a încercat să FUGĂ!

Scene desprinse parcă din filmele poliţiste pe autostrada Arad – Timişoara, unde noaptea trecută poliţiştii arădeni au prins în flagrant trei bărbaţi care furau motorină din rezervorul unui autotren parcat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, incidentul a avut loc în noaptea de 20 spre 21 august, în jurul orei 02.30, în zona parcării de pe autostrada A1, la kilometrul 530, pe sensul de mers Arad – Timişoara.

Poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Arad au surprins în flagrant trei persoane care furau aproximativ 200 de litri de motorină, din rezervorul unui autotren aflat în parcare.

Deoarece la somarea verbală a poliţiştilor, cei trei au încercat să fugă şi chiar să oprească acţiunea oamenilor legii, aceştia au executat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Întrucât hoţii au încercat să fugă cu un autoturism, poliţiştii au executat mai multe focuri de armă, unul din cei trei fiind rănit superficial la picior.

Au fost prinşi şi identificaţi fiind vorba despre A. Alin, B. Claudiu şi B.Cătălin, toţi din judeţul Timiş.

Bărbatul rănit la picior a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale iar ulterior a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pentru continuarea cercetărilor.

  1. Bravo politistilor. Daca ar actiona asa intotdeauna ar fi mult mai putine cazuri de furturi.
    Unii politisti de pe la sectiile rurale spun ceva de genul „ce vreti sa fac eu?” cand omul ii spune ca a gasit hotul adunandu-i recolta de pe camp 🙁

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.