Francisc Kempf are PLANURI MARI pentru Vladimirescu. Ce vizează acestea!

Francisc Kempf are PLANURI MARI pentru Vladimirescu. Ce vizează acestea!

Fostul candidat la fotoliul de primar al comunei Vladimirescu este hotărât ca din funcția de consilier local să pună în practică o serie de proiecte ambițioase.

Deși a pierdut lupta pentru funcția de primar în favoarea candidatului Partidului Național Liberal, Francisc Kempf are planuri mărețe pentru Vladimirescu.

Acestea vizează crearea unei zone industriale în localitate pentru a da naștere, astfel, la noi locuri de muncă, realizarea unei centuri ocolitoare pentru scoaterea traficului de pe DN7 în afara localității și amenajarea unei zone de agrement în pădurea Vladimirescu, înfiinţarea unui departament pentru fonduri europene pentru a deschide o serie de perspective pentru Vladimirescu în ceea ce priveşte finanţarea unor lucrări importante pe bani europeni, precum și suplimentarea resurselor bugetare ale comunei.

Kempf este conștient că planurile sale nu vor fi puse ușor în aplicare și asta pentru că raporturile de forță din Consiliu local Vladimirescu s-au schimbat.

„În ciuda faptului că PSD are o înţelegere la nivel naţional cu ALDE în ceea ce priveşte politica de alianţe în teritoriu, consilierul local Dorel Horga (ALDE) şi-a încălcat cuvântul şi face jocul PNL în Consiliul local Vladimirescu. Sigur că s-a discutat cu domnul Ionel Ciupe, preşedintele ALDE Arad pentru că au existat suspiciuni şi în trecut cu privire la atitudinea lui Dorel Horga. PSD Arad a fost şi este un partener de alianţă corect şi principial şi bineînţeles că pretindem reciprocitate”, a precizat consilierul judeţean PSD Daniel Duruş, prezent în conferința de presă a PSD de astăzi.

 

  1. DOMNULE PSD IST! DAR LA DEZNA DE CE NU A RESPECTAT PSD UL INTELEGERA CU ALDE?

    Raspunde
  2. Dupa falca urmeaza caprar la divorturi? Hai ca nu i zvon…

    Raspunde
  3. Vine ziua gianinei, ce primeste anul acesta? O casa ? Sa platim in continuare cotizatia la partid, ca doar suntem prosti…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.