Frumoasele Aradului se întrec pe scena Teatrului, în finala Miss Arad 2014

Frumoasele Aradului se întrec pe scena Teatrului, în finala Miss Arad 2014

Se apropie cu pași repezi finala mult așteptatului concurs Miss Arad 2014. Aceasta va avea loc vineri, 25 iulie, la Teatrul de Stat „Ioan Slavici”.

Biletele pentru finala Miss Arad vor putea fi achiziționate de la casieria teatrului, începând de la ora 18, iar rezervările se pot face la numarul de telefon 0742531043, acestea fiind valabile până la ora 19,30. De remarcat, că din încasările evenimentului cea mai mare parte va fi donată în scop umanitar.

Totul va începe la ora 19, când va avea loc recepția invitaților și a spectatorilor într-un mod elegant, urmat, la ora 20, de spectacolul în sine Miss Arad 2014, care va avea loc în Sala Mare a Teatrului. După finalizarea concursului, toți spectatorii, concurentele și invitații sunt așteptați, conform tradiției, la AtferParty, În LaMouche Society Club, unde intrarea va fi gratuită până la ora 00, în baza biletului/invitației de la Miss Arad!

Important de ştiut este că fiecare spectator prezent la eveniment va avea ocazia să-și voteze preferata din concurs, înainte de intrarea în sala de spectacol, scopul fiind alegerea câștigătoarei Miss Arad „Popularitate 2014” – Premiul special al publicului.

Prețurile biletelor:
Bilet normal – 20 de lei;
Bilet pentru studenți, elevi și pensionari – 15 lei.

Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization şi susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.