FURTURI din locuințe și TRAFIC DE DROGURI de mare risc. CE au depistat polițiștii în urma PERCHEZIȚIILOR efectuate

FURTURI din locuințe și TRAFIC DE DROGURI de mare risc. CE au depistat polițiștii în urma PERCHEZIȚIILOR efectuate

Au fost efectuate 8 percheziții la persoane bănuite de furturi din locuințe.  Au fost ridicate bijuterii, ceasuri, parfumuri, genţi de damă, aparatură electronică și laptop-uri, în valoare de peste 20.000 de lei, precum și 93 de comprimate de extasy şi 170 de grame de substanţă vegetală. Un cetățean olandez a fost reținut.

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au efectuat 8 percheziții domiciliare în municipiul Drobeta Turnu Severin și 3 localități din județ, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au depistat bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunilor (bijuterii, ceasuri, parfumuri, genţi de damă, aparatură electronică, laptop-uri), în valoare de aproape 21.000 de lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea provenienţei.

De asemenea, în unul dintre imobile, polițiștii au depistat 93 de comprimate de extasy şi 170 de grame de substanţă vegetală.

În acest caz, cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinţi, care au ridicat substanțele, iar două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, un cetățean olandez a fost reținut pentru 24 de ore, pentr săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.