George Clooney ȘI-A ÎNNEBUNIT VECINII. Ce a făcut actorul!

George Clooney ȘI-A ÎNNEBUNIT VECINII. Ce a făcut actorul!

Îndrăgitul actor George Clooney a stârnit furia vecinilor după ce a demarat proiectul de renovare a vilei sale din Oxfordshire.

Clooney și soția sa Amal Alamuddin au anunțat că investesc milioane de lire sterline pentru a redecora impresionanta proprietate pe care o dețin în Oxfordshire, din sud-estul Angliei. Dar aceasta nu reprezintă o problemă pentru vecinii cuplului, ci faptul că zona s-a transformat într-un infern: nimeni nu se mai odihnește, iar constructorii se leagă de toate femeile care trec prin preajmă.

Situația îi înnebunește pe vecini din cauza planurilor de a instala o reţea sofisticată de camere de luat vederi pe proprietate.

În total, pe proprietatea lui Clooney ar urma să fie montate 18 camere care se rotesc la 360 de grade.

Acestea se vor afla la înălţimi de 5-6 metri, ceea ce înseamnă că vor filma tot ce se întâmplă chiar şi în curţile vecinilor.

„E dezgustător, mă înnebuneşte. Locul e un dezastru. Şi se pare că nu se va termina prea curând”, s-a plâns unul dintre vecini.

O altă persoană care locuieşte în apropiere susţine că lucrările sunt de amploare – casa va găzdui până şi o sală de cinema – şi au deranjat liniştea întregii comunităţi.

„E ceva îngrozitor. Poţi să îi auzi pe muncitori cum lucrează. Mai mult, se iau de tine când treci pe lângă ei”, a susţinut o localnică.E foarte deranjant”, a mai spus aceasta.

Un alt localnic povestește că George Clooney şi Amal Alamuddin vin adesea împreună la vila lor şi privesc râul din apropiere.

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.