HP Pavilion, o gamă de laptopuri pentru oricine și orice buzunar

HP Pavilion, o gamă de laptopuri pentru oricine și orice buzunar

Dacă ești în căutarea unui laptop HP și vrei un compromis fericit între linia „Notebook” prietenoasă cu bugetul și laptopurile premium Envy HP, nu căuta mai departe de laptopurile HP Pavilion.

Aceste laptop-uri de gamă medie au toate formele și dimensiunile, dar toate oferă performanțe decente cu caracteristici solide.

Notebook HP Pavilion HD de 14 inci

Laptop-urile de buget nu trebuie să însemne performanțe slabe. Cu o mulțime de putere pentru acest preț, laptopul HP Pavilion de 14 inci HD Notebook oferă un procesor Intel Core i5 cu viteză de până la 3,1 GHz, 8 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare. Toată acea putere de performanță este ambalată într-o siluetă de doar 2 kilograme și 0,78 inci în punctul cel mai subțire. Să tastezi pe acest laptop este o adevărată bucurie, cu tastatura retroiluminată în stil insular, oferind un feedback excelent pentru fiecare apăsare a tastei.

Un ecran HD de 14 inci este punctul culminant al acestui laptop HP Pavilion cu rezoluție de 1366 x 768. Acesta nu este full HD (1920 x 1080), dar oferă spațiu suficient pentru multitasking și vizionare de videoclipuri. Redarea audio este gestionată de difuzoare duale Bang și Olufsen încorporate, care funcționează bine pentru punctul de preț al acestui laptop. Durata de viață a bateriei este setată la puțin sub 8 ore pentru vizualizarea video continuă și până la 9 ore de utilizare mixtă.

Laptop HP Pavilion Power de 15 inci

Deși nu pare un computer obișnuit de jocuri, HP Pavilion Power se bate umăr la umăr cu celelalte laptopuri pentru jocuri. Dispunând de un procesor Intel Core i7-7700HQ și un cip AMD Radeon RX 550 cu 12 GB RAM și un hard disk de 1 TB, jucătorii hard-core se pot bucura de jocuri pretențioase cu viteză mare pe Windows 10.

Ecranul său de 15 inci este atașat de un cârlig care ridică baza la un unghi ușor atunci când este deschis. Acest design este o ușoară îndepărtare față de altele pe care le-am văzut de obicei la HP, dar arată totuși bine. La bază, tastatura chiclet are un feedback destul de soft și menține dezordinea la minimum pentru o experiență de joc mai liniștită. Și, deși nu are setări avansate de iluminare de fundal proeminente, ca pe alte laptopuri, poți aprinde o iluminare de fundal albă pentru un efect mai subtil. Așadar, pentru jucătorii serioși care doresc să își poată folosi laptopurile în afara limitelor sălii de joacă, HP Pavilion Power este un pariu sigur.

HP Pavilion 15z

HP Pavilion 15z este un laptop cu preț de pornire scăzut și cu o mulțime de actualizări disponibile. Poți profita de hardware-ul AMD Ryzen pentru performanțe respectabile de la acest laptop acceptabil de buget.
Cei care doresc să pună mâna pe un laptop de calitate, fără a cheltui la fel de mult cu opțiunile HP premium, ar trebui să verifice linia HP Pavilion 15z. HP este inca lider in Europa in materie de laptopuri. Modelul de bază include un display 720p de 15,6 inci, care este destul de neplăcut, dar poți face upgrade la FHD touch. Alege dintre un procesor AMD Ryzen 5 3500U sau Ryzen 7 3700U și adaugă până la 16 GB memorie RAM DDR4 cu două canale. SSD-ul M.2 PCIe este disponibil numai la o dimensiune de 512 GB.

Bateria de 41Wh nu va atinge aceeași durată de viață ca și opțiunile mai scumpe, dar ar trebui totuși să îl poți folosi cel mai mult o zi lucrătoare fără să te conectezi la priză. O cameră IR pentru Windows Hello este opțională. Tastatura cu iluminare din spate este confortabilă, dar, din păcate, touchpad-ul nu utilizează drivere Precision pentru cea mai bună experiență posibilă.

Porturile includ un USB-C 3.1, două USB-A 3.1, HDMI, Ethernet, 3,5 mm audio și un cititor de carduri SD. Din păcate, nu există conectivitate Wi-Fi 6, așa că va trebui să trăiești cu standardul Wi-Fi 5 mai comun.

Poți găsi HP Pavilion 15z în culori argint mineral, alb ceramic, albastru de ceață sau auriu cald.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.