„Împreună pentru sănătate” – o inițiativă reușită a Asociației SanLife (GALERIE FOTO)

„Împreună pentru sănătate” – o inițiativă reușită a Asociației SanLife (GALERIE FOTO)

Asociația arădeană SanLife, în colaborare cu Policlinica Laser System din Arad, cu sprijinul unor sponsori și cetățeni, au organizat joi, 24 noiembrie, începând cu ora 19, la salonul de evenimente Marem, cea de-a treia ediție a evenimentului „Împreună pentru sănătate”.

Scopul a fost atât unul aniversar, asociația împlinind 4 ani de activitate, cât și unul de strângere de fonduri în vederea achiziționării de aparatură medicală pentru testarea infecției HIV și enumerarea celulelor reziduale din sângele pacienților diagnosticați cu leucemii. Aparatul BD FACS ViaTM este un produs american ce folosește o tehnologie inovatoare, având o probabilitate de rezultat de 99,9%, iar lansarea oficială a produsului nu a fost făcută încă în România.

Evenimentul, în sine, a fost unul monden, elegant, din care nu au lipsit momentele artistice. Casa de modă Chic by Vali Cioban a entuziasmat publicul prin prezentarea colecției „Ielele”, născută din dorința de a onora tradițiile românești și în același timp de a încuraja oamenii să se exprime și să fie ceea ce simt. Câștigătoarea locului întâi la Concursul internațional de machiaj MAKE UP FEST, Alexandra Iuliana, și-a adus aportul printr-un show de machiaj fantezie.

Trupa Rechords, cunoscută publicului arădean pentru spectacolele live cât și pentru aparițiile media, a dat culoare evenimentului prin muzică de calitate, alături de DJ Zoli.

De asemenea, au fost premiate cadrele didactice implicate activ în acțiunea de informare a elevilor și de prevenție a bolilor infecțioase, derulată de asociație în școli.

Daniel Țole, membru de onoare a asociației Sanlife, a oferit, ca în fiecare an, un moment de cultură, lansând cartea „Vocea pacientului”.

Gala a fost moderată de binecunoscuta actriță Angela Pretrean Varjasi și prezentatorul TV, Kristian Ivan Varjasi.

Foto: Marius Buta, Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.