A intrat în camera fiicei sale de numai 13 ani și a găsit un PREZERVATIV. Ce a urmat ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE! (FOTO)

A intrat în camera fiicei sale de numai 13 ani și a găsit un PREZERVATIV. Ce a urmat ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE! (FOTO)

Faptul că mulți dintre adolescenți sunt dezordonați este un lucru binecunoscut, cu atât mai mult de părinții care au acasă copii aflați la vârsta la care apar și marile probleme.

Într-o zi, după ce fiica ei a plecat la școală, mama unei adolescente de 13 ani din Statele Unite s-a gândit să facă ordine în lucrurile fiicei sale. De cum a intrat în camera acesteia, femeia a văzut, zăcând pe podea, un obiect care a lăsat-o mască. Era un prezervativ!

Disperată, a pus mâna pe telefon și a vrut să-și sune soțul pentru a-i spune că fiica lor, minoră, nu mai este virgină. Ceva, parcă a împiedicat-o, însă, așa că femeia s-a uitat mai atent pentru a se convinge că ceea ce văzuse era real.

Prezervativul era așezat pe podea, sub un prosop. Abia după ce a ridicat prosopul, femeia și-a dat seama că nu era nici pe departe vorba despre un prezervativ, ci despre o simplă acadea, al cărei aspect semăna foarte tare cu un prezervativ.

Fericită, femeia a făcut câteva fotografii pe care le-a postat pe o rețea de socializare.

Imaginile au devenit virale în scurt timp, iar comentariile răutăcioase din partea internauților de vârsta fiicei sale nu au întârziat să apară.

media_141958146626170500

Sursa: 10viral.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.