Lumea a treia! Gunoaie ARUNCATE pe jos, pe marginea drumurilor. Cine TREBUIE să le adune (FOTO)

Lumea a treia! Gunoaie ARUNCATE pe jos, pe marginea drumurilor. Cine TREBUIE să le adune (FOTO)

În urma verificărilor efectuate de angajații Direcției Edilitare a Primăriei Municipiului Arad , a sesizărilor venite din partea cetățenilor și a patrulării în teren de către echipaje ale Biroului de Protecția Mediului din Direcția Generală Poliția Locală au fost identificate mai multe zone din oraș în care deșeurile sunt aruncate în intravilan direct pe sol sau în extravilan, pe câmp.

Areale de acest tip din Zona Industrială Est, zona Mărului, traseul pistei de biciclete și zona din proximitatea străzilor Șiriei și Ilarion Felea, nu fac obiectul contractelor încheiate de primărie cu cele două firme de salubritate care operează în municipiu, informează DGPLA.

Drept urmare, de la începutul anului, 20 de persoane asistate social prestează zilnic muncă în folosul comunității, procedând la acțiuni de salubrizare în perimetrele menționate.

PMA atrage atenția persoanelor fizice și juridice (inclusiv instituțiilor) că le revine obligația de a lua măsuri de salubrizare a terenurilor neocupate productiv sau funcțional în mod special al celor situate de-a lungul căilor de comunicație rutieră.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.