Migrenele românilor

Migrenele românilor

Dragi români, facem un nou zid de dat cu capul, tipic ziarului nostru, pentru că noi suntem un ziar, nu un simplu site de dat cu părerea.

Pe scurt, această nouă rubrică este inspirată din gramatica neoficială a limbii române și vrea să dea un răspuns întrebării: care este singularul de la „migrene”? Răspuns: mi greață!

Așadar, să începem: Deviza USR este „Schimbăm România!” Mamă, este exact după modelul sovietic! Ca să înțeleagă poporul despre ce vorbesc: Transiberianul se oprește. Călătorii, speriați: Ce se întâmplă? Conductorul: „Schimbă locomotiva”. Trec două ore, trei ore, călătorii turbă: Ce dracu, nu mai schimbă locomotiva? Conductorul: Au schimbat-o demult, pe două sticle de votcă! Cam așa schimbă și USR România.

Simion Todoca

  1. Dacă Dumnezeu ne va mai da zile, poate vom afla cum va schimba gașca de neterminați țara. Dacă nu, vor afla cei ce azi cred că le știu pe toate din computere ce înseamnă să fii prost la un moment când trebuia să îți folosești dotarea naturală din căpățână. Din păcate nu votarea din 2016 a permis intrarea mizeriei în Parlament. Adunarea găștii într-un partid legal este marea noastră problemă. Admiterea lui ca actor politic în România. Cu alte cuvinte, acțiunile permisive din primii ani de după 1990 fac azi să tragem astfel de ponoase. Dacă Iliescu atunci îi aduna pe toți securiștii într-un IAS, azi mai mult ca sigur aveam o țară. Așa avem o „haleală” pentru oricine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.