Observatorul de lângă Mănăstirea Bezdin a fost vandalizat. Se oferă recompensă pentru găsirea autorilor!

Observatorul de lângă Mănăstirea Bezdin a fost vandalizat. Se oferă recompensă pentru găsirea autorilor!

Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului oferă o recompensă în valoare de 100 de lei celor care vor furniza informaţii legate de persoanele care în seara de 30 martie au vandalizat observatorul pentru păsări de lângă Mănăstirea Bezdin. Reprezentanţii parcului au postat un anunţ pe reţeaua de socializare Facebook în speranţa că vor fi ajutaţi să-i identifice pe cei care au distrus observatorul.
„Din informaţiile pe care le deţinem până în acest moment reiese că observatorul a fost vandalizat de câţiva localnici de pe raza orasului Pecica sau a comunei Secusigiu, duminica seara după ora 18.00”, afirmă conducerea Parcului Natural Lunca Mureşului Arad.
Observatorul pentru păsări de lângă Mănăstirea Bezdin a fost construit in anul 2006 şi a fost denumit Andras Libus, în memoria iubitorului de păsări din localitatea Pecica care a decedat cu un an înainte de înfiinţarea Parcului Natural Lunca Mureşului.
Administraţia parcului a investit 40.000 de lei în construcţia acestui observator.

  1. tipic pt societatea romaneasca de cacat. tot ce e bun trebuie stricat. Mai bine ne-am schimba numele din Romania in Vandalia! RUSINEEE!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.