OMOR în puterea nopţii, la Felnac: Un tânăr de 21 de ani a fost ÎNJUNGHIAT în timpul unei altercaţii

OMOR în puterea nopţii, la Felnac: Un tânăr de 21 de ani a fost ÎNJUNGHIAT în timpul unei altercaţii

Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa la Felnac, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat în  zona gâtului, în timpul unei altercaţii.

Totul a pornit de la o ceartă între doi concubini de etnie romă. Cei doi au ajuns la secția de poliție pentru a da explicații organelor de ordine. După ce au fost amendați pentru tulburarea liniștii publice, cei doi au fost lăsați să plece.

În drum spre casă, au fost abordaţi de doi tineri, prieteni ai femeii, unul de 21 de ani, iar celălalt de 23, iar de aici până la producerea tragediei a mai fost doar un pas.

Revoltat că i se cere socoteală pentru comportamentul său, concubinul, în vârstă de 37 de ani, a scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi tineri.

Tânărul de 21 de ani nu a mai avut nicio șansă, după ce bărbatul l-a tăiat în zona gâtului. Prietenul său de 23 de ani a fost și el înjunghiat, în abdomen, fiind transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Arad. Tot aici a ajuns și agresorul, după ce a suferit la rându-i răni în urma altercației.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a preluat cazul, fiind deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de omor și vătămare corporală gravă, urmând ca, după audieri, bărbatul să răspundă pentru faptele sale.

 

 

  1. Trist.oameni fara educatie…….

    Raspunde
  2. Info gresite… cei doi erau frații femeii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.