Președintele Organizației Municipale PNL Arad cere demisia Guvernului PSD, după raportul negativ pe justiţie

Președintele Organizației Municipale PNL Arad cere demisia Guvernului PSD, după raportul negativ pe justiţie

Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad, susține că Guvernul PSD ar trebui să demisioneze după raportul negativ pe justiţie.

„Protejarea corupţilor, modificarea legislaţiei pentru a limita independenţa justiţiei sunt realităţi triste ale guvernării PSD, observate şi criticate de raportul european pe justiţie. Instituţiile europene sunt îngrijorate de modul în care Guvernarea PSD încearcă să limiteze independenţa justiţiei şi lupta împotriva corupţiei. Românii trebuie să înţeleagă că documentul votat de Parlamentul European nu este o critică la adresa României, este un sprijin pe care românii îl primesc de la instituţii care nu sunt străine, sunt ale noastre în calitate de cetăţeni europeni. Din păcate, statul de drept, lupta împotriva corupţiei care sărăceşte societatea românească, independenţa justiţiei sunt limitate şi atacate constant de guvernarea PSD”, afirmă președintele Organizației Municipale a PNL Arad.

„Tentativa lui Liviu Dragnea de a scăpa de justiţie trage România în jos, cu complicitatea unui Guvern marionetă şi a parlamentarilor PSD. Raportul pe justiţie vine să confirme ceea ce românii ştiu: PSD doreşte stoparea luptei împotriva corupţiei. Sute de mii de oameni au ieşit deja în stradă anul acesta pentru a protesta împotriva atitudinii PSD. Cred alături de aceşti oameni, alături de instituţiile europene că independenţa justiţiei este un bun câştigat, nu acceptăm paşi înapoi, nici stoparea luptei împotriva corupţiei. Cred că Guvernul marionetă al lui Liviu Dragnea reprezentat de Viorica Dăncilă trebuie să îşi dea demisia. România nu poate să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene cu un Guvern care acţionează împotriva statului de drept şi a principiilor europene fundamentale”, declară Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.