Partidul România Unită s-a lansat şi la Arad, cu ideea de naționalism modern

Partidul România Unită s-a lansat şi la Arad, cu ideea de naționalism modern

La Arad a fost lansată, astăzi, filiala județeană a Partidului România Unită (PRU). Bogdan Diaconu, președinte la nivel naţional, și Adrian Mureșan, președinte al filialei arădene, împreună cu mai mulți membri, au ținut scurte discursuri despre ceea ce înseamnă Partidul România Unită, ce oferă și spre ce aspiră.
„Vrem să venim cu ceva nou. Nu susținem candidații de până acum. De mulți ani încoace nu am mai avut așa variante proaste. Noi vrem să ne întoarcem la o Românie fericită, nu săracă și călcată în picioare de aleșii ei. Vrem o Românie puternică, în care etniile minoritare să nu aibă mai multe drepturi decât noi în țara noastră și în care poziția socială să nu se arate prin marca telefonului sau a tabletelor la elevi de clasa 1. Nu vom susține proiectul Roșia Montană, nici Moartea Neagră – gazele de șist – până ce nu vom primi asigurări pe care să le și credem despre impactul minim negativ ce-l vor avea asupra țării noastre. Dorim să facem o schimbare în bine, chiar dacă asta înseamnă să ne întoarcem la vechile tradiții”, a declarat Bogdan Diaconu.
„Simbolul nostru este Vlad Tepeș, ales pentru puterea și corectitudinea cu care a condus țara, nu pentru cruzimea din poveștile de demult. Deși a fost o glumă, cele mai multe bilete invalidate la alegeri erau marcate cu pixul și scris Vlad Tepeș iar cei care au făcut asta poate au sperat că ideea aceasta va reuși să ne aducă pe drumul cel bun”, a mai spus Bogdan Diaconu.
Într-o lună PRU a strâns 27.000 de semnături. Media de vârstă a membrilor partidului este între 30 și 40 de ani.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.