Record de infracțiuni rutiere la sfârșit de săptămână

Record de infracțiuni rutiere la sfârșit de săptămână

Polițiștii rutieri arădeni au depistat la sfârșitul săptămânii trecute un număr mare de șoferi care s-au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice.

În seara zilei de 24 septembrie, polițiștii Orașului Ineu au depistat un pâncotan de 37 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Mocrea. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1.31 mg./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta a refuzat. De asemenea în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

Polițiștii Orașului Chișineu-Criș au depistat în ziua de 25 septembrie a.c., un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate care conducea un moped în localitatea Nădab. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1.03 mg./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie iar mopedul nu este înmatriculat.

Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat în 24 septembrie a.c., un bărbat de 37 de ani, din Târnova,care conducea o autoutilitară în aceeași localitate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.89 mg./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ziua de 24 septembrie a.c., Polițiștii Orașului Lipova au depistat un bărbat de 38 de ani, din satul Neudorf, care a condus un moped în localitatea Lipova, iar în fața unui imobil se dezechilibrează și cade pe partea carosabilă. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.82 mg./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu o alcoolemie de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, în ziua de 25 septembrie a.c., un bărbat de 44 de ani, din localitateaTisa Nouă.

De asemenea, aceeași polițiști au mai depistat în noaptea de 26 septembrie a.c., un tânăr de 29 de ani, din localitatea Vladimirescu, care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii Comunei Șiria au depistat în seara zilei de 24 septembrie a.c., un șirian de 24 de ani, care conducea un ansamblu auto format dintr-un autoturism și o platformă de tractare pe D.J.709 în aceeași localitate. În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere corespunzător categoriei.

În data de 25 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Micălaca au depistat un tânăr de 24 de ani, din satul Șiria, care conducea un autoturism pe Calea Șiriei, din municipiul Arad. Totodată polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au depistat în aceași zi un bărbat de 59 de ani, din localitatea Brazii, care conducea un autoturism pe D.J.708. În urma verificărilor a reieșit că ambii conducători auto au permisul de suspendat.

Polițiștii Orașului Chișineu Criș au depistat la data de 26 septembrie a.c., un bărbat de 43 de ani, din satul Nădab, care conducea un autoturism pe strada Zărandului din aceeași localitate. În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentri nicio categorie de vehicule.

De asemenea, tot fără permis a mai fost depistat de polițiștii Orașului Ineu în ziua de 24 septembrie a.c, un tânăr de 20 de ani din satul Gurba, care conducea un autoturism în localitatea Șicula.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.