Roli Balaj, antrenor Șofronea: „Îmi e greu să fiu mulțumit cu egalul în aceste condiții“

Roli Balaj, antrenor Șofronea: „Îmi e greu să fiu mulțumit cu egalul în aceste condiții“

Aqua Vest Șofronea a demonstrat încă odată că rămâne una din echipele extrem de frumoase ale Ligii a IV-a. Cu două ore înainte de startul confruntării cu Zăbraniul Roli Balaj a aflat că nu va avea niciun portar de meserie.

„Vă dați seama că în acel moment moralul jucătorilor s-a dus în jos. Când auzi că nu ai portar și trebuie să joci împotriva locului secund, care trage la promovare, cu un jucător de câmp în poartă e greu să îți revii“, ne-a declarat Roli Balaj. Acesta a decis să mizeze pe Gabor, care în mod normal era fundaș central! „A fost portar la juniori o perioadă, dar nu știu dacă de meserie sau doar conjunctural. I-am spus să se gândească că suntem la antrenament, nu la meci oficial“.

Chiar și în aceste condiții, Șofronea a obținut un punct, dar ar fi trebuit să le aibe pe toate trei. După o primă repriză slabă, Aqua Vest a înscris de două ori și a ratat alte patru – cinci ocazii uriașe. „Am început slab meciul pentru că băieții au avut trac, știind că au în poartă un jucător de câmp. Am făcut cadou și un gol frumos pentru ei și la pauză le-am spus să uite tot ce s-a întâmplat și să încercăm să înscriem măcar un gol. Știam că dacă vom înscrie o dată, o vom mai face, pentru că se deschide apetitul. A ieșit un meci frumos, alert, cu ocazii de poartă, dar în care am căzut puțin și fizic. E greu acum să fiu mulțumit cu egalul, având în vedere că am ratat de cinci ori singur cu portarul și am fost egalați în minutul 86 cu un eurogol. Dar ăștia suntem noi, o echipă boemă a Aradului“, a concluzionat Balaj.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.