Royal Steps Arad pe podium la Paris

Royal Steps Arad pe podium la Paris

Argint și bronz pentru campionii naționali de clasă B ai României, Ștefania Nutescu și Răzvan Moldovan, la Open Latino și Standard, categoria Juniori.

După câștigarea titlului de campioni naționali de clasă B ai României în luna octombrie, Ștefania și Răzvan alături de antrenorii lor, campionii naționali ai României Andreea Silvana Haizar și Patrik Haizar, au reprezentat cu succes România la sfârșitul săptămânii trecute la competiția internațională Saphir Cup ce a avut loc la Paris, obținând locul 2 la International Open Latino Juniori și locul 3 la International Open Standard Juniori.

„O experiență senzațională și un rezultat unic care aduce mândrie orașului și țării noastre, fiind singura pereche reprezentantă a României la această competiție internațională. Mulțumim părinților pentru toată încrederea și suportul acordat. Mulțumim antrenorilor noștri, campionii naționali ai României Andreea și Patrik Haizar pentru implicare, dăruire și efort. Împreună suntem de neoprit”, precizează reprezentanții Școlii de Dans Royal Steps.

Sursa foto: Royal Steps Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.