Şase adolescenţi, cercetaţi penal după ce au împins o maşină pe străzile din Sântana

Şase adolescenţi, cercetaţi penal după ce au împins o maşină pe străzile din Sântana

Şase adolescenţi din Sântana au profitat de faptul că un proprietar şi-a lăsat maşina descuiată pe o stradă din localitate şi au decis să o fure. Pentru că nu aveau cu ce să o pornească, aceştia au împins autoturismul, însă nu au ajuns prea departe. Cei şase au abandonat autovehiculul pe o stradă alăturată iar acum s-au ales cu dosare penale, fiind depistaţi de Poliţie la doar câteva ore de la sesizarea furtului.

Potrivit poliţiştilor, cei şase copii cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani ar fi împins autoturismul lăsat descuiat de proprietar, până pe o altă stradă din localitatea Sântana, unde a fost găsit ulterior abandonat.

„Poliţiştii au fost sesizaţi duminică despre faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturism din faţa unui imobil de pe raza localităţii Sântana. S-a reuşit identificarea suspecţilor în doar câteva ore de la sesizare. Este vorba despre şase tineri, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri (n.r. duminică), cei şase tineri ar fi împins autoturismul lăsat descuiat de către proprietar, până pe o altă stradă din localitatea Sântana, unde a fost găsit ulterior abandonat. Pe numele celor în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.