Șoferi care s-au urcat băuți la volan, depitați de polițiștii rutieri arădeni

Șoferi care s-au urcat băuți la volan, depitați de polițiștii rutieri arădeni

Mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan au fost depitați de polițiștii rutieri arădeni. Unul dinte aceștia a provocat și un eveniement rutier.

Polițiștii Biroului Rutier cercetează un bărbat de 54 de ani, din Arad, implicat într-un eveniment rutier fără victime pe strada Nicolae Bălcescu, în ziua de 4 decembrie. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dipusă recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele arădeanului a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii arădeni au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, doi bărbați care au condus sub influența alcoolului.

Astfel, un arădean de 31 de ani a fost depistat pe strada Vrancei, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool în aerul expirat și pe D.N. 79, pe raza localității Nădab, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, a fost depistat în timp ce conducea un tractor, având o alcoolemie de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în ambele cazuri au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmiei, fiind întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Pe strada Eugen Popa din municipiu, un arădean de 59 de ani a fost depistat în timp ce conducea o motocicletă pentru care nu avea permis de conducere corespunzător. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.