Sofia a fost SALVATĂ de arădeni! Operația care o va VINDECA este acum posibilă

Sofia a fost SALVATĂ de arădeni! Operația care o va VINDECA este acum posibilă

La doar patru ani, Sofia Berce se luptă cu o boală grea, însă prin intermediul donațiilor, aceasta şi-a regăsit speranța.

Fetița din Pâncota suferă de o malformație gravă a inimii, numită QT Lung. De aceiaşi malformație a suferit şi surioara ei, care însă a murit din cauza acestei boli în 2015.

Imediat după naşterea Sofiei, părinții au supus-o analizelor, rezultatele ieşind negative.

Acum, în 11 Noiembrie, dimineață am găsit-o pe Sofia în camera inconștiență, respiră foarte greu. Am chemat ambulanță și a fost dusă de urgență la spital în Arad. De aici a fost transferată în Timișoara unde a intrat în comă indusă timp de o săptămâna, timp în care plămânii ei i-au fost aspirați de secreții. Medicii din Timișoara au confirmat că fetiță mea Sofia suferă de aceiași malformație că surioara ei Diana care a decedat„, ne povesteşte mama fetiței, Ana Maria.

Singura speranță a micuței de patru ani este o operație la Clinica Sant Joan de Deu din Barcelona, unde ar trebui sa-i implanteze un defibrilator la inima.

Fiindcă costul operației se ridică la peste 25.000 de euro, părinții Sofiei au apelat la bunătatea oamenilor.

A fost o surpriză enormă faptul că timp de o singură zi, s-a strâns întreaga sumă, ba chiar mai mult de atât. Peste 700 de persoane au donat pentru cauza aceasta.

Prin urmare, operația din 5 decembrie a Sofiei va fi posibila.

Daca doriți totuşi să mai donați şi să o ajutați pe Sofia, găsiți toate mijloacele aici:
https://www.sperantapentruromania.ro/cause/berce-sofia/?fbclid=IwAR3yWwiqCr3yyzASF1KqhrHyM-hrAKFzu7BuVaYvEeR0FHZv0xHio_fsRuk

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.